Albert Koetzier bezingt z’n echte rijkdom in 'Alsof het zo moest zijn’

Albert Koetzier bezingt z’n echte rijkdom in 'Alsof het zo moest zijn’Logo Thuis in holland
10-21-2020, 09:00

Zo’n negen jaar geleden verliet Albert Koetzier na een scheiding met pijn in z’n hart het huis dat hij deelde met z’n vrouw en dochtertje. Vooral het gemis van z’n dochter veroorzaakte veel verdriet. Dat was voor Albert de allerbelangrijkste reden om een rechtzaak aan te spannen. Na een aantal stratenmaker uit Diemen. Omdat Albert nu aan den lijfe had ondervonden dat er bij een scheiding altijd gezeik is om de kinderen nam hij contact op met Frank van Etten die de tekst schreef van ‘Alsof het zo moest zijn’. Net zoals z’n debuutsingle ‘Ga nooit meer van huis’ verschijnt ook dit autobiografische liedje bij Rood-Hit-Blauw produkties.

Albert had vaak over de goede afloop gedroomd. Om zijn levensverhaal muzikaal te vertolken nam hij contact op met één van de grootste kunstenaars op het gebied van liedjes schrijven. Dat kan Frank hij als geen ander. Hij pakt een boekje en een pennetje. Hij luistert naar de boodschap die overgebracht moet worden. In z’n hoofd heeft hij al een deuntje zitten. Binnen de kortste keren is dan de basis van het nummer gelegd. Het is niet te bevatten hoe hij dat allemaal voor elkaar heeft gekregen’, glundert Albert.

De opnames vonden plaats bij Ger Oerlemans in Alkmaar. ‘Ger heeft m’n debuutsingle ook geproduceerd. Hij weet ondertussen precies wat ik bedoel en graag wil horen. Het gitaarwerk heeft hij uitbesteed aan Marcel Fisser. Ik zing nog niet zo heel lang, maar ben trots dat deze mensen mee hebben gewerkt aan mijn single. Overigens ligt de volgende plaat, al op de plank. Het is een echte feestplaat. Wanneer deze verschijnt weten we nog niet. Voorlopig geven we vol gas met ‘Alsof het zo moest zijn’.

De CD single ‘Alsof het zo moest zijn’ is vanaf 21 Okt.2020 verkrijgbaar en te streamen op alle platforms. De videoclip, opgenomen door Ger Oerlemans, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Link naar muziekportals: https://fuga.ffm.to/alsofhetzomoestzijn
Clip op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=g0i2PX6HXi0
Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/albert-koetzier/

Website en webhosting door
Webservicedienst.nl BV
circle-minus