Davey tekent platencontract bij Knock Knock Music

Davey tekent platencontract bij Knock Knock MusicLogo Thuis in holland
09-02-2021

Davey hoopt met de platendeal die hij heeft gesloten met Knock Knock Music zijn droom waar te kunnen maken. Zusteronderneming Knock Knock Events gaat het management en de boekingen verzorgen. De allereerste single ‘Ook al wordt het later’ zal medio maart 2021 verschijnen. Het nummer is geproduceerd door Roy Otters van ANRO Productions uit Apeldoorn. Daarnaast zijn al plannen gemaakt voor een dansbaar zomernummer en een Kerstplaat. Kortom…we gaan nog veel van dit 20 jarige talent uit Almere horen.

Op de middelbare school bleek al dat Davey muzikaal onderlegd was en trad toe tot schoolband. Momenteel is hij onderdeel van de huisband van de Bandstart studio’s uit Naarden. In 2015 deed Davey auditie voor de tiener-versie van de theatershow Jeans: Jeans Teens. Deze show heeft Davey een seizoen gedraaid en een optreden in de jubileumshow 25 jaar Jeans in het Beatrixtheater in Utrecht.

Zang en dans bleef Davey doen bij Tendens Experience in Almere. Tijdens zijn opleiding Acteur/Artiest heeft Davey met succes een stage afgerond bij de show eXtraordinario van Centerparcs De Eemhof. In 2019 begon hij op feesten en partijen te zingen. Hij schreef zich in voor de Winterstar Talntenjacht 2020. Hier haalde hij de finale. Door de Corona moest er een keuze gemaakt worden. Van school moest nog een stage afgerond worden bij van Hoorde entertainment. Dit is allemaal achter de rug en Davey is geslaagd. Voor hem het juiste moment om een eigen single te lanceren en officieel als artiest aan de slag te gaan. Naast zanger ziet hij uitdagingen in de musical- en filmwereld.

Website en webhosting door
Webservicedienst.nl BV
circle-minus