Daymian van Os gaat samenwerken met Knock Knock Events

Daymian van Os gaat samenwerken met Knock Knock EventsThuis in Holland Logo
11-17-2020, 18:39

Als je de naam Daymian van Os gaat googelen kom je erachter dat deze pas 12 jarige ‘artiest in de dop’ al een behoorlijke staat van dienst heeft. Het hoogtepunt tot nu toe was z’n deelname aan Holland’s Got Talent. Daarnaast werd Daymian in 2019 bekroond met de titel WINNAAR VOLKSARTIEST JUNIOR bij het Festival van het levenslied. In de studio van Kevin Madero nam hij al een aantal liedjes op waaronder een cover van Willeke Alberti’s ‘Samen Zijn’. Dat leverde hem een berg aan positieve reacties op. Ondanks dat hij nog op de basisschool zit weet hij al wat hij wil gaan worden, namelijk VOLKSZANGER.

De ouders van Daymian gaan privé om met Nelis Heesbeen. Enkele maanden geleden besloot Nelis in zee te gaan met het snel groeiende evenementenbureau Knock Knock Events. Natuurlijk kwam dit regelmatig ter sprake. Nelis adviseerde de ouders van Daymian om contact op te nemen met Knock Knock om te kijken wat men voor Daymian kon betekenen.

Rob van Knock Knock is blij met de komst van Daymian. ‘Het is een zangertje die het heel ver gaat schoppen. Daymian zelf is een grote fan van Mart Hoogkamer. In 2016 kreeg hij nationale bekendheid door zijn deelname aan Holland's Got Talent. Ik hoop voor Daymian dat hij in z’n voetsporen kan treden’, aldus Rob die vanaf heden exclusief het management en de boekingen gaat verzorgen.

Binnen afzienbare tijd verschijnt de splinternieuwe single ‘De zon schijnt ook door het allerkleinste raam’. Het rustige nummer is geschreven door John van de Ven. Hij zat in de jury van het Festival van het levenslied waar Daymian als winnaar uit de bus kwam. De opnames vonden plaats bij producer Hans Aalbers in Nederhorst Den Berg. De clip is geproduceerd door Robert Vegt. De beelden zijn geschoten in Giethoorn.
Surf voor meer informatie over Daymian naar z’n Facebookpagina: https://www.facebook.com/daymian.vanos.9

Website en webhosting door
Webservicedienst.nl BV
circle-minus