Dennis Baars presenteert 'Alles in een'

Dennis Baars presenteert 'Alles in een'Thuis in Holland Logo
09-03-2020, 00:00

Reikhalzend werd er uitgekeken naar de opvolger van de hit ‘De Mooiste Dat Ben Jij’ van Dennis Baars, welke nu een feit is. Met ‘Alles In Een’ heeft Dennis dan ook weer een fantastische single in handen waarmee de ingeslagen koers voortgezet wordt. Dennis maakte eerder deel uit van de uiterst succesvolle Nederlandstalige jongensgroep Stad En Land, waarmee hij hits scoorde met ‘Kom Maar Op’, ‘Lieveling’ en ‘Geloven’. Hiermee trad Dennis veelvuldig op in het land op feesten en partijen, maar ook op grote evenementen zoals het Mega Piraten Festijn, Muziekfeest Op Het Plein en in het Gelredome.

Nadat in 2017 het doek viel voor Stad En Land verkoos Dennis in 2018 een solo carrière. In 2019 scoorde hij met zijn solo single ‘De Mooiste Dat Ben Jij’. Nu is het tijd voor een vervolg. Wederom dook hij samen met succesvolle producersteam Sonic Solutions de studio in met ‘Alles In Een’ als resultaat.

De single verschijnt via Hit It! Music en de bijbehorende videoclip is volop te bewonderen op de clipkanalen. ‘Alles In Een’ is natuurlijk te streamen en te downloaden via Spotify, Deezer, HitsNL, Apple Music, iTunes etc. Meer info: www.dennisbaars.com

Website en webhosting door
Webservicedienst.nl BV
circle-minus