Henk Robbemond exclusief te boeken bij Knock Knock Events

Henk Robbemond exclusief te boeken bij Knock Knock EventsLogo Thuis in holland
27-09-2020

Vanaf heden is Henk Robbemond exclusief te boeken bij Knock Knock Events. Henk heeft al aardig wat singles op z’n naam staan die hij bij verschillende studio’s heeft opgenomen. Hij noemt zichzelf een jongen die graag zwerft en van verschillende soorten muziek houdt. Dat is dan ook de reden dat hij niet kiest voor één vaste studio, maar een kijkje in de keuken neemt bij goed aangeschreven producers. Voor z’n nieuwe single die in november 2020 zal verschijnen werkt de uit Dordrecht afkomstige entertainer samen met Joris van Dijk van Sonic Solutions.

De reden dat Henk exclusief te boeken is met Knock Knock Events heeft te maken met de goede klik die is ontstaan tussen hem en evenementenorganisator Rob. Onlangs raakte Henk met Rob in gesprek waarin Rob aangaf veel voor hem te kunnen betekenen. Er werd een afspraak gepland op het kantoor in Noord-Scharwoude waar alles haarfijn werd besproken. Naast de boekingen zal Knock Knock ook het management verzorgen.

‘Vooral het verzekeren van werk heeft mij over de streep getrokken. Knock Knock Events organiseert regelmatig het muzikale programma Heerlijk Hollands Live. Dat podium is straks ook voor mij bereikbaar. Daarnaast heeft Knock Knock Events contacten met veel potentiële klanten. Het gevoel dat Rob me gaf voelt vertrouwd. Hij timmert behoorlijk aan de weg. Dat blijkt ook wel uit het aantal artiesten die zich de laatste tijd hebben verbonden met Knock Knock Events. In het muziekwereldje wordt er in ieder geval over gesproken’, aldus Henk.

Knock Knock Events verzorgt ook exclusief het management en boekingen van: Vester Weert, DJ Rodrygo, Daisy Talens, Joy Woelders, Julian Stuiver, Marius, Antonio, Stanley Hazes, Maurice Idema, DjRodrygo / Piet Boel / Johan Vlemmix. Uiteraard zijn ook alle denkbare Nederlandse artiesten te boeken.

Website en webhosting door
Webservicedienst.nl BV
circle-minus