Henk Robbemond Ft DJ Rodrygo vormen 1 Nacht alleen om tot Oranje is 1

Henk Robbemond Ft DJ Rodrygo vormen 1 Nacht alleen om tot Oranje is 1Logo Thuis in holland
03-06-2021

Op 26 mei jl. bracht Henk Robbemond een feestversie uit van de Doe Maar klassieker ‘1 nacht alleen’. Vanwege de enorme aantallen positieve reacties kreeg Henk het verzoek van DJ Rodrygo om samen de studio in te duiken om de nieuwe orkestband die door Sonic Solutions gemaakt was te gebruiken voor een Oranje versie. De prachtige tekst van ‘Oranje is 1’ is geschreven door Femke Reuvers.

Henk vond het een fantastisch plan. ‘Hier heeft het team van Knock Knock Music goed over nagedacht. Dat is dan ook precies de reden dat ik met hen een samenwerking ben aangegaan. In voetbaltermen spreek ik dan ook van GEEN WOORDEN MAAR DADEN!!!’, aldus Henk.

Onlangs tekende Henk een platencontract met Knock Knock Music. Daarnaast vertrouwt Robbemond ook de boekingen én het management toe aan het entertainmentbedrijf uit Noord-Scharwoude. Vooral de leuke evenementen die in het vooruitzicht gepland zijn hebben de Henk over de streep getrokken. Het TV programma ‘Heerlijk Hollands Live’ maakt eveneens deel uit van Knock Knock Events. Zodra de beperkingen vanwege Covid-19 voorbij zijn zullen een aantal edities worden aangekondigd.

‘Oranje is 1’ is te streamen via de bekende kanalen

Website en webhosting door
Webservicedienst.nl BV
circle-minus