Julian Stuiver volgt advies van Stanley Hazes op en tekent bij Knock Knock Events

Julian Stuiver volgt advies van Stanley Hazes op en tekent bij Knock Knock EventsLogo Thuis in holland
21-08-2020

De positieve verhalen die Stanley Hazes deelde met Julian Stuiver over Knock Knock Events hebben geleid tot een samenwerking tussen Julian en deze organisatie uit Noord-Scharwoude. Een team van specialisten en ervaren experts op muzikaal gebied zullen Julian begeleiden met als doel z’n naamsbekendheid te vergroten. Daarnaast zal hij exclusief te boeken zijn bij Knock Knock Events en verzorgen ze het management van de 23 jarige zanger uit Helmond.

Tijdens zijn communiefeest verraste Julian z’n familie met een optreden. Op dat moment was hij 8 jaar. Samen met z’n oom had hij een liedje ingestudeerd die voor de gein werd gezongen. Omdat Julian dat zo leuk vond is hij daarna doorgegaan met veel oefenen. Dat resulteerde in 2009 tot z’n deelname aan Holland's Got Talent waar hij de halve finale bereikte. Julian had de smaak te pakken met als gevolg dat zingen z’n grote passie werd. In 2017 gaf hij zich op voor de talentenjacht ‘Stanley Hazes zoekt the Voice’ waar hij als tweede eindigde. De vriendschap die hij met Stanley had werd daardoor alleen maar groter.

‘Stanley heeft, nadat mijn vader op 38 jarige leeftijd plotseling overleed, de taak van begeleider overgenomen. Omdat Stanley vanwege z’n gezondheid zijn zaken ook laat regelen door Knock Knock Events stelde hij voor om een gesprek aan te gaan met Rob. Die trof ik toevallig vorige week zaterdag bij een radiostation in Boxtel. Hij vertelde wat hij allemaal voor mij kon betekenen. Ik heb er goed over nagedacht en heb de knoop doorgehakt. Als Stanley zegt dat het goed is, vertrouw ik hem daarin. Daar ben je per slot van rekening vrienden voor’, glundert Julian.

Iets meer dan een jaar geleden nam Julian bij producer Frank Verkooyen z’n single ‘Nu’ op. Momenteel heeft hij nog geen plannen voor een opvolger. Mocht de tijd daar rijp voor zijn dan bezoekt hij wederom The Boom Studio´s in Breda. De single zal dan in ieder geval op het label Knock Knock Music worden gelanceerd.

Knock Knock Events verzorgt ook exclusief het management en boekingen van: Rachella van Toorn, DJ Rodrygo, Daisy Talens, Joy Woelders, Marius, Antonio, Vester Weert, Stanley Hazes, Dj Rodrygo / Piet Boel / Johan Vlemmix. Uiteraard zijn ook alle denkbare Nederlandse artiesten te boeken.

Website en webhosting door
Webservicedienst.nl BV
circle-minus