Justen de Wildt sluit goede deal met Knock Knock Events

Justen de Wildt sluit goede deal met Knock Knock EventsLogo Thuis in holland
30-09-2020

Justen de Wildt bracht op donderdag 25 september jl. zijn nieuwe single ‘Amore Mi Vida’ uit. Daarmee bundelde Justen de krachten met z’n zijn neef, rapper Lucas van Binsbergen. Om nu eens niet de traditionele paden te betreden, zochten ze de samenwerking met house dj/producer Daryl Devaio. Binnen één week is de track op Spotify al meer dan 10.000 keer gestreamd. Volgens Justen overtreft dat alle verwachtingen.

Martin Hom van ‘Magic Sound and Light’ bracht Justen in contact met Rob van Knock Knock Events. ‘Martin had diverse artiesten de tip gegeven om met Rob in gesprek te gaan om te kijken wat hij voor hen kon betekenen. Ondertussen zijn een aantal van hen een samenwerking aangegaan met Knock Knock Events. Op advies van Martin nam ik ook contact op met deze evenementenorganisator. Na een goed gesprek hebben we een deal beklonken. Ik hoop dan ook dat de eerste boekingen snel binnenkomen. Ik begrijp ook wel dat de huidige beperkingen niet gunstig zijn voor de muziekbranche. Toch ziet Rob mogelijkheden om mij bij kleinere partijen te laten optreden’, glundert Justen.

Vanaf 30 september 2020 is het 17 jarige talent uit Veenendaal te boeken via www.knockknockevents.com. Justen zingt inmiddels 6 jaar en heeft al een aantal singles uitgebracht. Binnenkort gaan Rob en Justen kijken welke studio in de toekomst zijn producties op gaan nemen. De promotionele activiteiten zullen vanaf heden in ieder geval worden verzorgd door Knock Knock Events.

Knock Knock Events verzorgt ook exclusief het management en boekingen van: Henk Robbemond, Vester Weert, DJ Rodrygo, Daisy Talens, Joy Woelders, Julian Stuiver, Marius, Antonio, Stanley Hazes, Maurice Idema, DJRodrygo / Piet Boel / Johan Vlemmix en Nelis Heesbeen. Uiteraard zijn ook alle denkbare Nederlandse artiesten te boeken.

Website en webhosting door
Webservicedienst.nl BV
circle-minus