Knock Knock Events verwelkomt Vince

Knock Knock Events verwelkomt VinceLogo Thuis in holland
06-09-2020

Het was Vince niet ontgaan dat Knock Knock Events de afgelopen weken veelvuldig in het nieuws kwam door samenwerkingen aan te gaan met diverse artiesten. Volgens Vince wordt er in het muziekwereldje al veel over gesproken. Omdat Vince een zanger is die ook behoorlijk aan de weg timmert besloot hij een gesprek over een eventuele samenwerking aan te gaan met Rob van Knock Knock Events.

‘Rob liet doorschemeren dat hij mij al een tijdje in het vizier had. Met name het duet ‘Dit is het moment’ welke ik samen mat Maria Goosen opnam en m’n jongste single ‘Lange hete zomer’ vielen op. Bij vrijwel elk Nederlandstalig radiostation stonden deze tracks in de playlisten. Ik vertelde Rob dat ik tot nu toe alles samen met mijn partner Dita in eigen beheer regelde. Dat blijft ze in de toekomst ook gewoon doen. Samen met Knock Knock Events beheert ze het management en de boekingen. Op die manier blijft Dita er toch bij betrokken. Ik ben dus te boeken via www.zangervince.nl en bij www.knockknockevents.com‘ ,aldus Vince.

Knock Knock Events is blij met de komst van deze ras entertainer. Rob denkt met Vince een artiest in huis te hebben die voor diverse evenementen geschikt is. ’Het organiseren van evenementen heeft natuurlijk vanwege de cororacrisis een behoorlijke deuk opgelopen, maar toch zien we mogelijkheden om leuke feestjes te plannen waarbij de anderhalve meter afstand gehandhaafd kan worden. Met name de BBQ party’s met leuke artiesten slaan goed aan. Daarnaast staan er nog veel meer uitdagingen op het programma, waaronder het muziekprogramma Heerlijk Hollands Live’, onthult Rob.

Meer informatie hierover staat allemaal op de site www.knockknockevents.com

Events verzorgt ook exclusief het management en boekingen van: Vester Weert, DJ Rodrygo, Daisy Talens, Joy Woelders, Julian Stuiver, Marius, Antonio, Stanley Hazes, Maurice Idema, DjJRodrygo / Piet Boel / Johan Vlemmix. Uiteraard zijn ook alle denkbare Nederlandse artiesten te boeken.

Website en webhosting door
Webservicedienst.nl BV
circle-minus