Knock Knock Events verzorgt vanaf heden de boekingen en het management voor Jessy Arjaans

Knock Knock Events verzorgt vanaf heden de boekingen en het management voor Jessy ArjaansLogo Thuis in holland
22-04-2021

Met de komst van Jessy Arjaans voegt Knock Knock Events een talentvolle zangeres toe aan de steeds groeiende artiestenstal van het Noord-Hollandse entertainmentbedrijf. Vanaf heden verzorgt Knock Knock Events exclusief haar boekingen en behartigen ze het management. Jessy hoopt met deze overeenkomst het gebied waar ze tot nu toe hoofdzakelijk geboekt werd te vergroten. Vanwege het groot aantal geplande evenementen die in de agenda van Knock Knock Events staan zal geheel Nederland binnenkort kennismaken met Jessy.

Twee weken geleden raakte Jessy bij een promotiebezoek aan een online muziekprogramma in gesprek met Rob van Knock Knock Events. ‘We kenden elkaar van een eerdere ontmoeting. Hij wilde me boeken voor een optreden en was verbaasd dat ik mijn agenda zelf regelde. Rob vertelde dat hij wel iets voor mij kon betekenen en stelde voor om daarover een afspraak te maken. Als grote speler op de markt kan hij veel waarde voor mij hebben. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik nu onder de vlag van Knock Knock val’, glundert de uit Groningen afkomstige vocaliste.

Tot nu toe verzorgde Jessy voornamelijk avondvullende voorstellingen. Uiteraard blijft ze dat graag doen, maar staat ook open voor optredens van 30 minuten. Artiestenbureaus en evenementenorganisaties kunnen Knock Knock Events benaderen om haar te boeken.

Na de zomer staat een nieuwe single gepland. Daarnaast werkt ze samen met producer Niels Lingbeek aan een album. Daarover volgt spoedig meer info.

Persbericht ReehuisMedia (reehuis1@gmail.com)

Website en webhosting door
Webservicedienst.nl BV
circle-minus