Knock Knock Events verzorgt vanaf heden exclusief de boekingen en het management voor Jan Spel

Knock Knock Events verzorgt vanaf heden exclusief de boekingen en het management voor Jan SpelThuis in Holland Logo
04-08-2021, 20:33

Knock Knock Music, één van de snelst groeiende bedrijven in de entertainment -branche verwelkomt Jan Spel in haar stal. Voor deze spontane zanger met een volstrekt eigen stijl en eigen repertoire verzorgt Knock Knock events vanaf heden exclusief de boekingen én het management. Jan onderscheidt zich door zijn krachtige stem en de muziek die sterk doet denken aan de disco nummers uit de 80er en 90er jaren, maar wel in een eigentijds jasje. Kortom een artiest met een volstrekt eigen stijl en eigen repertoire.

Op donderdag 15 april 2021 heeft Jan een afspraak gepland met producer Edwin van Hoevelaak ( Rooftop Studio’s) i.v.m. de opname van een compleet nieuwe single die in juni gelanceerd gaat worden. Eveneens verschijnt het derde album van Jan rond die tijd. ‘Het album ligt al bijna een jaar op de plank, maar vanwege corona is dit uitgesteld. Het is al bijna antiek’, grapt Jan.

Vanaf de start verbonden zich al een groot aantal artiesten aan Knock Knock Events en aan platenlabel Knock Knock Music. Ondertussen zijn er al 10 eigen releases gepresenteerd. De beperkingen die de regering de evenementensector oplegde kwamen bikkelhard aan bij Knock Knock Events. Alle geplande evenementen werden geannuleerd vanwege corona en tot op de dag van vandaag is nog niet te zeggen wanneer er definitief wordt opgestart. Toch is er volgens de regering aan het einde van de tunnel weer een klein beetje licht te zien. Om op alles voorbereid te zijn is besloten om weer volop gas te geven.

Persbericht ReehuisMedia (reehuis1@gmail.com)

Website en webhosting door
Webservicedienst.nl BV
circle-minus