Mike Versteeg maakt leuk gebaar naar collega artiesten en fans met HIT “Bella Donna”

Mike Versteeg maakt leuk gebaar naar collega artiesten en fans met HIT “Bella Donna”Thuis in Holland Logo
08-26-2020, 00:00

Mike Versteeg is zo trots als een pauw met zijn opzwepende hit Bella Donna. 'Wat er nu gebeurd is geweldig! Ik hoor echt overal mijn liedje Bella Donna en ik krijg veel berichtjes van fans, radiostations en collega artiesten die me feliciteren met mijn HIT. Ik wil graag iedereen bedanken die eraan bijdraagt om dit lied tot een succes te laten worden! Ik vind het uiteraard leuk als ook collega-artiesten en fans mijn lied kunnen gaan zingen, lees hieronder verder want we hebben iets leuks voor je in petto…….', glundert Mike

Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw: 'Alle grote en kleine radiostations hebben Bella Donna opgepakt en dit zorgt in het land voor veel aandacht en bekendheid. Uiteraard zijn we erg blij met deze wapenfeiten en in overleg met Mike hebben we besloten om de originele orkestband weg te geven.

Diverse collega artiesten vroegen Mike al om de orkestband en nu is het zover. Er is wel 1 voorwaarde aan verbonden: download de orkestband en treed er mee op en zing het uit volle borst! Dit kost je helemaal niets maar wees wel zo sportief de naam van Mike te noemen als origineel aub.

Link naar orkestband voor artiesten:
https://spaces.hightail.com/space/lu1PLQs45c

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/mike-versteeg/

Website en webhosting door
Webservicedienst.nl BV
circle-minus