Nelis Heesbeen maakt overstap naar Knock Knock Events

Nelis Heesbeen maakt overstap naar Knock Knock EventsLogo Thuis in holland
28-09-2020

Nelis Heesbeen hoopt met de deal die hij gesloten heeft met Knock Knock Events een paar takken hoger in de boom te belanden. De zanger uit Zaltbommel die begin 2020 een grote hit in handen had met ‘Overstag’ en momenteel met de opvolger ‘Ik herken jouw gezicht’ veel airplay weet te halen, zag op een gegeven moment Facebook vol staan met positieve berichten over Knock Knock Events. Nelis was nieuwsgierig naar deze organisatie die kantoor houdt in Noord-Scharwoude. Een verhelderend gesprek resulteerde in een samenwerking per 28 september 2020.

‘Eigenlijk was Rob van Knock Knock Events net zo blij met mij als ik met hem. Rob gaf aan dat hij wel werk voor me had. Dat zal voorlopig vanwege het opnieuw oplaaiende coronavirus minder zijn dan gehoopt, maar als deze ellende voorbij is staan er leuke evenementen op stapel. Knock Knock Events organiseert niet alleen in Nederland leuke feestjes, ook Spaanse uitgaansgelegenheden weten de weg te vinden naar dit sterk groeiende bedrijf. Als ik de kans krijg om af en toe naar Spanje te gaan om op te treden, grijp ik die met beide armen aan’, verklaart Nelis.

Ook is al gesproken over een nieuwe single die medio februari 2021 gelanceerd gaat worden. Omdat Nelis erg tevreden is over de producties van Frank Verkooyen blijft hij daar gewoon z’n nieuwe singles opnemen. Deze worden vanaf heden echter uitgebracht onder het Knock Knock Music label. De RTV promotie wordt net zoals voorheen verzorgd door Dennis van der Kraan van Score Promotions.

Knock Knock Events verzorgt ook exclusief het management en boekingen van: Vester Weert, DJ Rodrygo, Daisy Talens, Joy Woelders, Henk Robbemond, Julian Stuiver, Marius, Antonio, Stanley Hazes, Maurice Idema, DJRodrygo / Piet Boel / Johan Vlemmix. Uiteraard zijn ook alle denkbare Nederlandse artiesten te boeken.

Website en webhosting door
Webservicedienst.nl BV
circle-minus