Nieuwe feestsingle voor Bram Bechtold

Nieuwe feestsingle voor Bram BechtoldThuis in Holland Logo
12-18-2020, 14:48

Feestzanger Bram Bechtold (1999) uit Sprang Capelle is een echte gangmaker. Inmiddels heeft de goedlachse zanger al een aantal singles uitgebracht. Door het grote succes van zijn feest-repertoire zocht hij wederom contact met producer en tekstschrijver André Kooiman, die al eerder 2 top platen voor Bram maakte. Die schreef voor de entertainer een gloednieuwe uptempo feestknaller met de titel; “In ons cafe”. Een plaat met een heerlijke snelle beat met spetterende live blazers en veel ambiance.

Net als veel artiesten kan Bram Bechtold niet wachten om weer op de bühne te springen en met zijn feesthits de tent weer als vanouds op zijn kop te zetten! Met zijn nieuwe plaat met de toepasselijke titel: In ons cafe, zal dat zeker weer gaan lukken.

De single “In ons cafe” is verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals. Tevens is er een videoclip van het nummer te zien via o.a. Youtube en Tv Oranje. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij alle radiozenders in Nederland en België.

Bron: AKMP/www.brambechtold.nl

Website en webhosting door
Webservicedienst.nl BV
circle-minus