Peter Douglas lanceert '5 Star Man'

Peter Douglas lanceert '5 Star Man'Logo Thuis in holland
15-09-2020

Met ruim 5 decennia het Sinatra bloed door de aderen stromend vond Peter Douglas het tijd om een reis door de jaren heen te maken. Niet alleen een reis door zijn eigen muzikale carrière, de diverse studio’s - producers en arrangeurs waarmee hij de afgelopen jaren heeft gewerkt, maar ook het prachtige muzikale leven van zijn grote idool Frank Sinatra.

“5 Star Man”  Schreef Peter 20 jaar geleden samen met zanger/percussionist  Eddie Conard toen zij een gig hadden in Gran Canaria  tijdens een Oud en Nieuw Gala.

Ze verbleven in het prachtige Steigenberger Hotel La Canaria en tijdens een lunch kwamen de twee entertainers op het idee om een song te schrijven over 5 sterren hotels.

“5 Star Man” is zoals we van Douglas gewend zijn met groot orkest inclusief echte strijkers opgenomen en trompettist  Jan Wessels schreef wederom een waanzinnig Dutch Sinatra waardig arrangement.

Peter; “ Ik kan er niks aan doen maar die bigband sound daar word ik toch zo vrolijk van! Ik hoop van harte dat mijn fans er net zo over denken”

Website en webhosting door
Webservicedienst.nl BV
circle-minus