Rachella van Toorn brengt debuutsingle 'Blijf jezelf' uit bij Knock Knock Music

Rachella van Toorn brengt debuutsingle 'Blijf jezelf' uit bij Knock Knock MusicLogo Thuis in holland
20-08-2020

Rachella van Toorn kan nu nog een onbekend talent zijn, maar daar kan begin oktober 2020 zo maar verandering inkomen. Dan wordt namelijk haar debuutsingle 'Blijf jezelf' gelanceerd Het 23 jarige talent uit Waalwijk was enthousiast over de diensten die Rob van Knock Knock Events haar aanbood. De eerste stap die gezet wordt is het uitbrengen van deze single op het label Knock Knock Music. Het zou zo maar kunnen dat Rob in de toekomst nog meer voor haar kan betekenen. Knock Knock kan in principe alles van A tot Z voor artiesten regelen. In ieder geval is Rachella vanaf nu exclusief te boeken bij Knock Knock Events.

Rachella werd in november 2019 de winnares van de talentenjacht ' Stanley Hazes zoekt The Voice'. De hoofdprijs bestond uit een singleopname bij Jurgen Kuppens Muziekprodukties in Rijen met een bijbehorende videoclip. De tekst van 'Blijf jezelf' is geschreven door mijn vriendin Sifra. Aan de hand van mijn verhaal heeft ze een fantastische mooie tekst geschreven. Het is een ballad, een soort liefdesliedje, met veel instrumenten die door Jurgen zelf zijn ingespeeld. We hebben gekozen voor het uitbrengen in oktober omdat die tijd beter past bij het lied', meent Rachella.

Het was niet de eerste keer dat Rachella zich opgaf voor een talentenjacht. Ook bij Schijndel Presenteert ging ze met de hoofdprijs naar huis. In de tussentijd verschenen er op Facebook een aantal filmpjes van haar waarin ze haar zangkunsten vertoonde. De reacties logen er niet om. Vrijwel iedereen gunde haar een eigen zangcarrière. De stap die ze nu zet kan het begin zijn van een glansrijke muzikale toekomst.

In het dagelijks leven werkt ze fulltime als recruiter bij een bemiddelingsbureau in de kinderopvang. Daarnaast speelt Rachella bij Muziektheater Langstraat in Waalwijk.

Knock Knock Events verzorgt ook exclusief het management en boekingen van: DJ Rodrygo, Daisy Talens, Joy Woelders, Marius, Antonio, Vester Weert, Stanley Hazes, Dj Rodrygo / Piet Boel / Johan Vlemmix. Uiteraard zijn ook alle denkbare Nederlandse artiesten te boeken.

Website en webhosting door
Webservicedienst.nl BV
circle-minus