Rachella van Toorn presenteert vol trots haar allereerste single ‘Blijf jezelf‘

Rachella van Toorn presenteert vol trots haar allereerste single ‘Blijf jezelf‘Thuis in Holland Logo
10-10-2020, 14:41

Enkele weken geleden maakte Rachella van Toorn bekend dat haar debuutsingle ‘Blijf jezelf’ in oktober 2020 uitgebracht zou worden bij platenlabel Knock Knock Music. Die mededeling leverde haar een stormvloed aan lieve berichtjes op. Omdat Rachella in november 2019 als winnares van de talentenjacht ‘Stanley Hazes zoekt The Voice’ uit de bus kwam, kreeg zij als hoofdprijs een singleopname bij Jurgen Kuppens Muziekprodukties in Rijen met een bijbehorende videoclip, geproduceerd door RTV-Mediaproductie.

De boodschap die Rachella mee wil geven in deze ballad is, dat je vooruit moet kijken en niet in het verleden moet blijven hangen. Bijzonder aan dit nummer is dat de tekst geschreven is door haar goede vriendin Sifra. Aan de hand van het verhaal dat Rachella haar vertelde heeft zij de tekst geschreven van dit prachtige liedje waarvan op 10 oktober 2020 de clip online wordt gezet op haar social media kanalen en op het Youtube kanaal van Knock Knock. De datum 10 oktober heeft namelijk een bijzondere betekenis voor haar. Het is de verjaardag van haar inmiddels overleden oma waar ze een ontzettend goede band mee had. Bovendien past het nummer perfect bij deze tijd van het jaar.

De clip is volgens Rachella bewust in het zwart-wit opgenomen. ‘Op één stukje na, waar een barman te zien is, draait alles om mij. Het nodigt uit om aandachtig naar de beelden te kijken. Ik ben heel erg blij met alles wat me inmiddels is overkomen. Ik word gesteund door de juiste personen die precies weten waar Abraham de mosterd haalt. Je komt in een wereld terecht waar je als groentje komt kijken. De mensen van Knock Knock Music hebben mij ontzettend goed geholpen met deze eerste stap die ik heb mogen zetten’, glundert de 23 jarige zangeres uit Waalwijk.

Website en webhosting door
Webservicedienst.nl BV
circle-minus